Adopteer een fruitboom

Wilt u een boom adopteren in onze boomgaard?

Adoptie van een boom kost €27,50 per jaar. Voor dit bedrag kunt u een boom adopteren en wordt u uitgenodigd voor bijeenkomsten.

De ca. 60 hoogstambomen in onze nieuwe boomgaard zijn op 14 december 2019 geplant. Deze bomen zijn geselecteerd uit een lijst met vergeten fruitsoorten (appels, peren en pruimen). We hebben nog diverse bomen vrij voor ‘adoptie‘. Mail naar delieskamp@gmail.com voor meer informatie!

Mocht u de boomgaard van Stichting behoud Landgoed De Lieskamp langer willen ondersteunen dan kan dat ook. De stichting is een zogenaamde ANBI stichting. Adopteer een boom voor 5 jaar of langer door een jaarlijkse gift van €25,00. We stellen een overeenkomst ‘Periodieke gift in geld’ op t.b.v. de belastingdienst. Deze giften zijn dan aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

De boom blijft eigendom van Stichting Landgoed De Lieskamp en adoptie kan ten allen tijde weer opgezegd worden.

U kunt ook beslissen om als vrijwilliger mee te doen aan de activiteiten die we in en om het Landgoed organiseren.

In Maart zal er een snoeibijeenkomst zijn waarbij u de ins en outs van het snoeien van fruitbomen uitgelegd zult krijgen. In April/Mei organiseren we een imkerbijeenkomst en in de herfst zullen er plukdagen georganiseerd worden.

Als u interesse heeft om mee te helpen met de aanplant of om een fruitboom te adopteren, meldt u aan op delieskamp@gmail.com!


Laten we buiten eten en de zomer proeven!